Senaste inläggen

Av Sofia Olsson - 11 augusti 2011 21:39


Ulla Segerström & Bertil Sted-Grens Minnesutställning Min lilla stjärna vann juniorklassen med Ck, och i BHKL blev han tvåa efter championhanen och knep därmed sitt andra Cert- så jäkla roligt!  


   

         

 

Ska försöka komma ihåg att lägga in kritiken lite senare. Tack Maria för dom fina bilderna.

ANNONS
Av Sofia Olsson - 30 juli 2011 18:49


Som ni säkert redan märkt så har inte hemsidan uppdaterats sen 2008. Men inom en snar framtid så ska jag få hjälp med det, då jag själv inte kan ett skvatt om datorer/programmering.

  

Känns lite surt att man ska behöva ta hjälp var enda gång man ska göra något med sidan, men som tur är har man en snäll vän vid namn vid Anders! Tack snälla du för all hjälp med sidan- du gör ett grymt jobb!  

ANNONS
Av Sofia Olsson - 28 juli 2011 22:07


Den 15:e juli fyllde min vackra Alfons 7år- 7 helt underbara år! Att tänka tillbaka och se på all glädje han har givit mig, gör mig alldeles varm i hjärtat. Visst, han har ju gett mig ett och annat grått hårstrå- men men, vad gör det om 100 år?! Men som ni kan se själva, så har min röde riddare fått ett antal gråa hårstrån själv. Men jag älskar det- hans fina silvernäsa!   Födelsedagen firandes med bad, egentid med mig i flera dygn, skumpa, race med minatyrhingsten, viltsvinspaté, hallon och massa annat gått.

                          

Jag hoppas på minst lika många år till med min riddare. En sak som jag verkligen ser fram emot är nästa sensommar- då jäklar blir det till att entra ringen igen, men då som veteran!!  

Av Sofia Olsson - 27 juli 2011 23:48

Inte hade jag kunnat tro, att när vi styrde bilen mot Köping tidigt i söndags morse, att min lilla Tott skulle slå alla fina staffar och bli BIR. Är så himla glad över mina fina och helt underbara Mr T  


                            BIR                                                          BIM

              Garpenborgs Globetrotter               FI&NU UCH Rennam sweet November

         Bästa Junior med Excellent och CK

                 Bästa hane med Cert 


Tuire (kennel Rennam), som även äger Tottes pappa Billy, var där med två hundar och tävlade. Ena hunden är tiken på bilden ovan, och hennes andra hund som var med på resan från Finland, är Tottes halvbror (samma pappa). Vi kan ju bara hålla tummarna att Totte blir lika fin och att han också en dag kan titulera sig med ett championat.


Tack Danne för alla fina bilder   

Av Sofia Olsson - 11 juli 2011 11:17


Garpenborgs Globetrotter, 2010-09-06

"Totte"

Excellent och en 2:a placering i junorklass på WDS-2011 i Paris


Ja, du! Vem kunde ha trott att min lilla grabb skulle knipa åt sig en 2:a placering i JKL på WDS i Paris- inte jag, i alla fall! Endast 10mån gammal och hans andra officiella utställning (har iofs hunnit med ngr valpklasser)- det är bra jobbat det. Konkurrensen var ju inte fy skam den heller. Så nu är det bara att ladda om till nästa års världsutställning som går av stapel o Österrike.


                       

   

 

Av Sofia Olsson - 14 maj 2011 09:49


Igår, fredagen den 13:e, påbörjades resan upp mot norr. Åkte från Tullinge vid 7 och var framme i Ö-vik vid 17:30. Måste då säga att det gick förvånansvärt bra att köra. Först åkte vi till Norrtälje för att ge Lily en B12-spruta och kolla hennes allmäntillstånd. Eftersom hon har varit lite grinig och hängig, så tyckte jag det var bäst att kolla igenom henne. Efter lite snack med den trevliga veterinären, så kom vi överens om att sätta henne på en antibiotikakur och ge henne lite canicur, allt detta för att försöka få bukt med bakterierna i hennes mage (har man hennes sjukdom, så är det inte ovanligt med en överväxt av bakterier). Efter ett besök hos vet, så styrde vi bilen mot Uppsala för att äta och köpa på mig lite hundmat. Fy fasen! Jag vart så trött efter maten att jag var tvungen att stanna bilen längs vägen och sova en stund. Men efter det så rullande det på bra, några småstopp vart det för hundarnas skull. Men vi sexsnåret rullade jag in i Örnsköldsvik, alldeles lagom till middagstid. Hämtade upp min kära farbror (där jag även skulle få sova) och så åkte vi till min kusin Angelica med familj. Där bjöds det på jättegoda hamburgare och fika, fick tom en present i form av ett halsband av Ellen. Vi niotiden fick jag tacka för mig, då orkade knappt hålla ögonen öppna då (gick upp vid 04:45) . Väl tillbaka hos farbror så somnade både och jag och hundarna inom loppet av några minuter. Så, resans första etapp har gått hur bra som helst, ÄVEN fast det var FREDAG DEN 13:E  


Idag ska dom sista 38milen köras till Luleå och hem till Emilia och Magnus. Där ska vi husera under veckan som kommer och bara njuta av att vara ledig. Självklart hoppas vi på bra resultat under utställningsdagarna, men först och främst ska det njutas av att vara i norrland och att man har semester.   Det var här och då det bestämdes att jag och Totte skulle starta en livslång resa tillsammans


Av Sofia Olsson - 8 maj 2011 20:21


LP 1 Garpenborgs Unicornico Atomico

   


Idag gjorde vi det, vi tog det tredje 1:a priset i Lkl 1, och därmed kan Alfons titulera sig med LP1- så jävla glad! 

    


I förra veckan efteranmälda jag oss till dagens tävling på Hölö/Mörkö brukshundklubb. Är så jävla glad över att vi kan gå in på planen och göra ett nästan ett helt felfritt program (en miss från mig gjorde att vi nollade läggandet under gång) och gå där ifrån med en 1:a pris och en tredje placering av sju- allt detta efter ett upphåll av träning och tävling på 3år. Kan knappt beskriva hur glad och stolt jag kände mig när jag åkte där ifrån- tårarna var riktigt nära!

Min fina fina Alfons visar ännu en gång vilken jävla toppenhund han är!


 

Självklart så firades detta med sushi och skumpa. Alf fick dock nöja sig med glass, kräftmacka, ny frisbee och en simtur 

  


Älskade älskade Alfons, om du bara visste hur mycket du betyder för mig.

Att få ha en hund som Alfons i sitt liv, det borde alla ha rätt till. Så mycket han ger av sig själv, att han ställer upp på allt man ber han om-

det kan bara ens bästa vän göra!

   

                                          


Av Sofia Olsson - 7 maj 2011 11:20

 Garpenbrorgs Globetrotter, 8 månader


Tänkt, det har redan hunnit gå 6 månader sen jag hämtade hem lillskit. Det känns betydligt längre, allt har flytit på så himla bra- och vilken hund han är!!


                                          

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se